logo

KONTAKT

crta

Informacije

 

Darja Vrečko
telefon: 040 616 164

 Zdenka Škerbinek

Naslov SUPSJ:

Sindikat uslužbencev plačne skupine J, Na soseski 10 a, 2000 Maribor

PRISTOPNA IZJAVA

IZSTOPNA IZJAVA

 

Iskanje

Dodatki za delo v nevarnih razmerah

Dodatek za delo v nevarnih razmerah, DOPIS

POOBLASTILO SINDIKATU

Spoštovani javni uslužbenci plačne skupine J! 

Zahteve, ki jih naslavljamo ministrici, generalnim sekretarjem, vladi… so upravičene in argumentirane, naši cilji pa realni ter zajemajo vse javne uslužbence, ki opravljajo dela čistilcev, hišnikov, administratorjev, knjigovodij, gospodinj, kuharjev, računovodij, tajnikov… ter izkazujejo zahtevo in željo, da se katastrofalni položaj v katerem so se znašli spremeni. Traja od leta 1992, se poglablja od leta 2008… vedno so o nas odločali, brez nas.

Mi obstajamo in imamo svoj glas!

Prosim vas javni uslužbenci, umeščeni v plačno skupino J v šolstvu, včlanite se v Sindikat uslužbencev plačne skupine J. S tem boste predstavnikom našega sindikata omogočili direktno sodelovanje na pogajanjih, prisotnost na sestankih, dobivanje informacij, sodelovanje na posvetovanjih z drugimi sindikati… možnost direktne dodatne argumentacije, naše še hitrejše reakcije, lažje in hitrejše dojemanje izhodišč sogovornikov…

Možnosti za dosego ciljev bi se z reprezentativnostjo še bistveno povečale. S svojo neodločnostjo vplivate na položaj vseh javnih uslužbencev plačne skupine J. Leta 2021 imamo realno možnost končno nekaj spremeniti v naš prid. Lepo prosim, le ta cilj imejte pred očmi in nam omogočite, da ga skupaj uresničimo za vse nas.

Včlanite se, reprezentativnost je ključ do naših ciljev! Včlanite se, naša številčnost je ključ do naših ciljev.

V prilogi je pristopna izjava. Original pošljite na naslov: SUPSJ, Na soseski 10 a, 2000 Maribor.

V prilogi je dopis, ki opisuje način, kako priti do izplačila dodatka za delo v nevarnih razmerah vsaj v procentu in za ves čas do katerega so upravičeni vsi javni uslužbenci ter pooblastilo sindikatu. Vsem našim novim članom ploskamo v pozdrav!

PROSIMO VAS PREJEMNIKI TE POŠTE; DELITE JO S SVOJIMI SODELAVCI! POMAGAJTE JIM PRI IZPOLNJEVANJU POOBLASTILA, POŠILJANJU…

Željno čakamo na vaš odziv in vas pozdravljamo, Darja

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik: https://forms.gle/zJXrtreMRbJG8w848

Izpolnite ga le samo tisti, ki ga še niste.